Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

▶️ HACCP - warsztaty dla zespołów (w firmie lub online)

Na żądanie Miejsce:
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

• Uczestnicy dowiedzą się jak powinien wyglądać system zgodny wymaganiami systemów bezpieczeństwa żywności (HACCP, ale też na życzenie systemami GFSI: BRC, IFS, FSSC) i ISO 22000
• Uczestnicy poznają etapy HACCP
• Poznają role i obowiązki członków zespołu HACCP
• Poznają kryteria dla oceny systemu HACCP
• Uczestnicy dowiedzą się jak przygotowywać, planować i przeprowadzać audity wewnętrzne oraz programy auditów wewnętrznych systemu HACCP
• Dowiedzą się jak przygotowywać sprawozdanie z auditu HACCP
• Poznają pomysły jak doskonalić swój system na podstawie dobrych praktyk z rynku

 

Szkolenie skierowane do

✔️ Członkowie zespołu HACCP
✔️ Liderzy, kierownicy
✔️ Audytorzy wewnętrzni
✔️ Kontrolerzy jakości

Program

Szkolenie wewnętrzne można zrealziować wg programu dedykowanego i połączyć w wymagania z innymi normami obowiązującymi przedsiębiorstwo.

 

Ramowy program szkolenia: 

 1.    Powołanie zespołu HACCP

2.    Opis produktu

3.    Określenie przeznaczenia produktu

4.    Schemat przepływu produktu

5.    Weryfikacja diagramu procesu produkcyjnego

6.    Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i środki kontroli tych zagrożeń

7.    Krytyczne punkty kontroli (CCP)

8.    Ustanowienie limitów krytyczne dla każdego CCP

9.    Ustanowienie systemu monitorowania dla każdego CCP

10.  Ustanowienie planów działań naprawczych

11.  Ustanowienie procedur walidacji, weryfikacji i przeglądu

12.  Ustanowienie kontroli dokumentów i zapisów

13.  Powiązanie HACCP z systemami BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000

14.  HACCP vs VACCP i TACCP czyli systemy prewencji w zakresie obrony przed zafałszowniami i oszustwami

15.  Podsumowanie i wnioski

Warunki uczestnictwa

W celu ustalenia warunków i terminu należy skontaktować się z organizatorem:

LRQA (Lloyd's Register):

Mailowo na training.pl@lrqa.com , telefonicznie +48 58 555 75 03 lub przez formularz na stronie LlRQA https://www.lrqa.com/pl-pl/szkolenia/pelnomocnik-bezpieczenstwa-zywnosci/ 

 

⏩Uwaga: szkolenie może odbyć się w wersji zamkniętej wg programu dedykowanego obejmującego ustalony program zawietajacy m.in odniesienia do innych norm lub branży klienta. 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.