-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.07.2025
-
Wymagania ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 01.07.2025
-
Obliczanie i raportowanie śladu węglowego organizacji z warsztatami praktycznymi - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 02.07.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 02.07.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 02.07.2025
-
Audytor Wewnętrzny ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 02.07.2025
-
130 DSZ - Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 wersja 6.
Kategoria: Normy i standardy, 03.07.2025
-
222 DSZ - Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 03.07.2025
-
257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.07.2025