-
Listeria w produktach RTE oraz doskonalenie monitoringu środowiskowego i zarządzania alergenami - Safety4Future FoodFakty
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.09.2025
Super oferta
-
Pełnomocnik HACCP
Kategoria: Higiena i Haccp, 15.09.2025
Super oferta
-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 w. 6 - ONLINE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 22.09.2025
Super oferta
-
Webinar Natureef: Bezpieczne produkty i zrównoważone łańcuchy dostaw – EUDR i GPSR w praktyce
Kategoria: Ogólne, 23.09.2025
Super oferta
-
ZASADY CERTYFIKACJI I WYMAGANIA STANDARDU GLOBALG.A.P. IFA V6 DLA ROŚLIN UPRAWNYCH
Kategoria: Systemy jakości, 08.09.2025
-
243 MIK - Ustalanie terminu przydatności do spożycia - co producent powinien wiedzieć ?
Kategoria: Ogólne, 08.09.2025
-
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.09.2025
-
Substancje niebezpieczne w zakładzie – praktyczne podejście do oceny ryzyka chemicznego i działań prewencyjnych
Kategoria: Ogólne, 09.09.2025
-
86 JB - Zarządzanie reklamacjami konsumenckimi oraz wobec dostawców.
Kategoria: Ogólne, 10.09.2025