-
Zmiany w wymaganiach BRCGS PM w najnowszej wersji 7 - SZKOLENIE ZDALNE - Termin potwierdzony do realizacji
Kategoria: Normy i standardy, 31.03.2025
-
✅ Zmiany w IFS Logistics v3 ✅ online
Kategoria: Systemy jakości, 31.03.2025
-
✅ Zmiany w IFS Logistics wersja 3 ✅ online
Kategoria: Normy i standardy, 31.03.2025
-
✅ Wymagania standardu IFS Logistics v3 ✅
Kategoria: Normy i standardy, 31.03.2025
-
✅ Wymagania standardu IFS Logistics wersja 3 ✅
Kategoria: Ogólne, 31.03.2025
-
16 DSZ - Jak poprawnie opracować plany oceny zagrożeń i ryzyka w systemach bezpieczeństwa żywności (HACCP, VACCP, TACCP)?
Kategoria: Systemy jakości, 01.04.2025
-
145 SEN - Zarządzanie jakością sensoryczną alkoholi mocnych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 01.04.2025
-
Zarządzanie ryzykiem Salmonella i Listeria monocytogenes przenoszonych przez powietrze w środowisku produkcji i powietrze stosowane do produkcji, w oparciu o standardy BRC, EHEDG, ISO 8573-1:2020, EN 17141 i regulacje prawne.
Kategoria: Ogólne, 01.04.2025
-
01 SEN - Weryfikacja wrażliwości sensorycznej uczestników zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 01.04.2025
-
18 JB - Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 01.04.2025