-
Szkolenie potwierdzone! Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 v.6 - ONLINE
Kategoria: Normy i standardy, 21.05.2025
Super oferta
-
Szkolenie potwierdzone! Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 29.05.2025
Super oferta
-
Podwójna jakość – czy prawo pozwala na różnicowanie produktów kierowanych na różne rynki?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.05.2025
-
53 DSZ - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 16.05.2025
-
226 JB - Ocena jakości zbóż oraz ziaren roślin oleistych. Analizy pasz w odniesieniu do wymagań GMP.
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP WARSZAWA
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP POZNAŃ
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP CHORZÓW
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
Audytor wewnętrzny specyfikacji IATF 16949:2016
Kategoria: Ogólne, 19.05.2025
-
Wymagania specyfikacji IATF 16949:2016
Kategoria: Ogólne, 19.05.2025