Wymagania BRCGS FOOD v.9 - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 06.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
- Zapoznanie uczestników z wymaganiami standardu BRCGS
- Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji
- Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w łańcuchu żywnościowym
Szkolenie skierowane do
- Osób funkcjonujących w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialnych za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów
Program
- Obowiązujące wymagania prawne
- Wymagania normy BRCGS Food wydanie 9
- Różnice między wydaniem 9, a 8
- Dokumentacja systemu BRCGS Food
- Nadzór i utrzymanie systemu
- Ćwiczenia
Warunki uczestnictwa
Cena 595 PLN netto - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie zdalnej
Cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=96249118
Zapytaj organizatora o szczegóły