Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 25.02.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), chcących nabyć umiejętności oraz uprawnienia auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie audytowania według wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
SZCZEGÓŁY SZKOLENIA DOSTĘPNE SĄ POD ADRESEM: https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/audytor-wewnetrzny-zintegrowanego-systemu-zarzadzania-bezpieczenstwem-zywnosci-w-oparciu-o-haccp,-iso-22000,-ifs-oraz-brc
Zapytaj organizatora o szczegóły