Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

System zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 i FSSC 22000 wydanie 5

Data: 24.02.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Poznaj aktualne wymagania FSSC 22000 5 w połączeniu z wymaganiami ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1 na szkoleniu posiadającym międzynarodową akredytację FSSC 22000 5.

 

Lloyd's Register - approved FSSC 22000 5 Training Partner: https://www.fssc22000.com/training-organization/lloyds-register/ 

 

 

Szkolenie skierowane do

  • Kurs jest przeznaczony dla organizacji zajmujących się produkcją, przetwórstwem i pakowaniem żywności.
  • Organizacji posiadających wdrożone wymagania ISO 22000 i rozważający rozszerzenie certyfikacji o FSSC 22000 5
  • Organizacji posiadających wdrożone wymagania FSSC 22000 4 lub 4.1 i przygotowujących się do certyfikacji wg FSSC 22000 5

Program

Szkolenie składa się z 5 sesji wykładowo-ćwiczeniowych:

Sesja 1 - Wstęp do wymagań systemu bezpieczeństwa żywności
Sesja 2 – FSSC 22000 5
Sesja 3 – ISO 22000:2018
Sesja 4 – ISO/TS 22002-1 PRPs
Sesja 5 – Podsumowanie i przegląd

 

Na szkoleniu nauczysz sie:

  • Jak zmiany w normie ISO 22000 wpływają na FSSC 22000
  • Co zmienia się w FSSC po publikacji normy ISO 22000:2018
  • Jakie są wytyczne dotyczące niezapowiedzianych auditów które mają obowiązek przeprowadzać jednostki certyfikujące
  • W jaki sposób FSSC realizować musi wymagania Food Defense
  • W jaki sposób FSSC realizować musi wymagania Food Fraud Prevention
  • Jaka jest struktura FSSC 22000 wydanie 5 w połączeniu z ISO 22000:2018
  • Jak mają działać audity wewnętrzne i certyfikacyjne zgodnie z wydaniem 5 FSSC 22000
  • Jak podejście oparte na ryzyku wpływa na FSSC 22000 wydanie 5

 

Warunki uczestnictwa

Zapisy i szczegółowe informacje: https://www.lr.org/pl-pl/szkolenia/fssc-22000-zmiany-normie 

cena szkolenia: 590 PLN

Przy zapisie 3 osób – zniżka 10%

Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 15%

Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu

Masz pytania? Skontakuj się z nami mailowo na training.pl@lr.org lub telefonicznie +48 58 555 75 03

 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn