Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zakłady Mięsne SKIBA S.A. - cyfryzacja i nowoczesne technologie podstawą organicznego wzrostu

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Cyfryzacja i automatyzacja w polskich zakładach produkcyjnych – jak wygląda? W odpowiedzi na to pytanie zapraszamy do Zakładów Mięsnych SKIBA S.A.

Jeszcze 30 lat temu ta rodzinna firma z Kaszub zatrudniała 12 pracowników, oferując zaledwie 20 produktów. Dziś pod szyldem ZM SKIBA prężnie działają 3 zakłady produkcyjne, w których zatrudnionych jest ponad 1500 pracowników, a dzienna produkcja przekracza 500 ton wyrobów mięsnych.

W rozmowie z Arkadiuszem Krzywińskim, Kierownik Działu IT Tomasz Gostański opowiada, jak Zakładom Mięsnym SKIBA S.A. udało się zdigitalizować i zoptymalizować swoje procesy. Opowiada również o wyzwaniach, jakie napotkali na swojej drodze do zdigitalizowanej firmy przetwórstwa wieprzowiny i dzieli się swoimi kluczowymi spostrzeżeniami na temat skutecznej strategii rozwoju.

Wydarzenie skierowane do

Webinarium skierowane jest do osób z branży spożywczej, które chcą…

  • ... dowiedzieć się jak cyfryzacja wpłynęła na ogólną efektywność biznesu,
  • ... poznać najważniejsze korzyści wynikające z cyfryzacji i innowacji,
  • ... dowiedzieć się jak kontrolować cały łańcuch tworzenia wartości dzięki integracji

Program

Dzięki naszemu webinarium poznasz…

  • ... obszary biznesowe z potencjałem optymalizacji
  • ... sposoby zwiększenia wydajności firmy dzięki cyfrowym technologiom
  • ... modus operandi Prezesa ZM Skiba S.A.

Czas trwania webinarium – 50 min

Warunki uczestnictwa

Webinarium jest bezpłatne i skierowane do kadry zarządzającej przedsiębiorstw produkcji spożywczej.

Rejestracja

Zarejestruj się

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.