Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Cyfryzacja i automatyzacja w polskich zakładach produkcyjnych – jak wygląda? W odpowiedzi na to pytanie zapraszamy do Zakładów Mięsnych SKIBA S.A.
Jeszcze 30 lat temu ta rodzinna firma z Kaszub zatrudniała 12 pracowników, oferując zaledwie 20 produktów. Dziś pod szyldem ZM SKIBA prężnie działają 3 zakłady produkcyjne, w których zatrudnionych jest ponad 1500 pracowników, a dzienna produkcja przekracza 500 ton wyrobów mięsnych.
W rozmowie z Arkadiuszem Krzywińskim, Kierownik Działu IT Tomasz Gostański opowiada, jak Zakładom Mięsnym SKIBA S.A. udało się zdigitalizować i zoptymalizować swoje procesy. Opowiada również o wyzwaniach, jakie napotkali na swojej drodze do zdigitalizowanej firmy przetwórstwa wieprzowiny i dzieli się swoimi kluczowymi spostrzeżeniami na temat skutecznej strategii rozwoju.
Wydarzenie skierowane do
Webinarium skierowane jest do osób z branży spożywczej, które chcą…
Program
Dzięki naszemu webinarium poznasz…
Czas trwania webinarium – 50 min
Warunki uczestnictwa
Webinarium jest bezpłatne i skierowane do kadry zarządzającej przedsiębiorstw produkcji spożywczej.
Rejestracja
Zarejestruj się