Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.09.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą się czym jest produkt ekologiczny, jak go rozpoznać, na czym polega certyfikacja i co gwarantuje. Uzyskają również podstawowe informacje na temat perspektyw rozwoju rynku produktów ekologicznych w perspektywie globalnej i lokalnej, polskiej. Przedstawimy strukturę rynku, najważniejsze wydarzenia, źródła informacji, trendy, dane oraz prognozy rynkowe.
Szkolenie adresowane jest do osób zainteresowanych tematyką produkcji ekologicznej, producentów, dystrybutorów, osób myślących o otwarciu ekosklepu lub restauracji
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY SZKOLENIA DOSTĘPNE SĄ POD ADRESEM: https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/zywnosc-ekologiczna-zasady-rynek-trendy
Zapytaj organizatora o szczegóły