Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 03.10.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Szkolenie zostało zaprojektowane w taki sposób, aby dostarczyć uczestnikom wiedzy na temat metod / technik przeprowadzenia oceny podatności na zafałszowania w danej organizacji.
Wiedza w tym zakresie jest niezwykle przydatna podczas identyfikowania i minimalizowania ryzyka związanego z zafałszowaniami oraz wdrażania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w zakładzie, w tym wdrażania wymagań norm BRCGS.
Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę oraz zmiany jakie zaszły w nowej 9 Wersji na naszych szkoleniach.
Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS w Londynie.
Osoby związane z jakością, techniczne, pracujące w obszarach zakupów, magazynowania, transportu, zajmujące się bezpieczeństwem żywności, konsultanci, auditorzy.
Nowi auditorzy standardów BRCGS (posiadający kompetencje auditorów wiodących) , kierownicy jakości,konsultanci, osoby chcące zyskać dogłębne zrozumienie procesu.
NAJWAŻNIEJSZE CELE SZKOLENIA
Po zakończeniu szkolenia uczestnicy będą w stanie:
EGZAMIN: opracowanie końcowe,75% zaliczenie
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-Food-Fraud-FF-opis
Nie obowiązują żadne warunki wstępne dla tego szkolenia.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-Food-Fraud-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły