Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 17.05.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia jest uzyskanie, uzupełnienie lub doskonalenie umiejętności i kwalifikacji zawodowych potrzebnych podczas
kontroli jakości wyników analiz i pomiarów z wykorzystaniem kart kontrolnych na przykładzie kart Shewharta. Szkolenie
podsumowuje zagadnienia teoretyczne, porusza problemy związane z tworzeniem i interpretacją kart kontrolnych oraz
wyposaża uczestników w niezbędną wiedzę (na przykładzie samodzielnie zbudowanych kart kontrolnych), pozwalającą
wykorzystywać podstawy teoretyczne w późniejszej pracy.
Szkolenie skierowane jest do pracowników odpowiedzialnych za kontrolę jakości wyników analiz i pomiarów lub chcących
poszerzyć lub uporządkować wiedzę z tego zakresu, a także pozostałych pracowników zainteresowanych problematyką
szkolenia, chcących podnieść swoje kompetencje lub nabyć nową wiedzę.
WYKŁADY:
1. Podstawowe definicje dotyczące kontroli jakości
2. Podstawowe definicje dotyczące analizy trendów
3. Przykłady graficznej analizy uzyskanych wyników
4. Schemat budowania kart kontrolnych
5. Problematyka interpretacji kart kontrolnych
6. Omówienie podstawowych problemów podczas prowadzenia kart kontrolnych, przykłady.
7. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia -https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-108-LAB-Budowanie-kart-kontrolnych-na-przykl-kart-Shewharta-wykorzystywanych-w-KJ-_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły