Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.06.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Celem szkolenia jest pozyskanie umiejętności planowania, przeprowadzania, raportowania auditu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, który wpływa na poprawę zgodności i bezpieczeństwa żywności oraz całościowego wyniku organizacji.
W ciągu pięciu dni zdobędziesz wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzenia skutecznych auditów, poprzez wykorzystanie podjęcia systemowego zostaniesz poprowadzony przez cały proces od jego inicjowania do monitorowania działań poauditowych.
Nauczysz się opisywać cele auditu systemu ISO 22000, spełniać oczekiwania certyfikacji trzeciej strony jak również zdobądź wiedze na temat kluczowych i skutecznych praktyk auditowania w odniesieniu do ISO 22000 wersja 4 włączając specyficzne kryteria.
Każdego kto musi auditować System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i posiada niezbędną wiedzę na temat auditowania systemu zdobytą podczas poprzednich szkoleń i praktyki zawodowej.
Ten kurs pomoże:
Po zakończeniu szkolenia otrzymasz certyfikat CQI/IRCA
Szkolenie obejmuje:
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-FSSC-22000-wymagania-FF-opis
Powinieneś posiadać wiedzę nt. ISO 22000 i kluczowych zasad Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Jeżeli nie masz doświadczenia w tej kwestii, sugerujemy uczestnictwo w kursie Wymagania ISO 22000:2018. Pomocnym będzie również, jeśli uczestniczyłeś w kursie dla auditorów wewnętrznych lub zewnętrznych.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-FSSC-22000-Auditor-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły