Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 26.05.2021 Miejsce: ONLINE
Czas trwania: 8 h
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.
Program szkolenia:
Wprowadzenie do zagadnień bezpieczeństwa żywnościBezpieczeństwo produktu i jego otoczenia
Wytyczne odnośnie personelu
Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
GMP – dobre praktyki produkcyjne
GHP – dobre praktyki higieniczne
Codex Alimentarius
HACCP:Zagrożenia - ich rodzaje i charakterystyka
7 zasad wdrażania
12 etapów wdrażania
CCP – zasady wyznaczania, monitorowania
Najczęstsze problemy i obszary do doskonalenia.
Cena:
650,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Najbliższe terminy szkolenia otwartego:
Regulamin uczestnictwa na stronie organizatora:
https://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły