Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 25.09.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Celem spotkania jest przedstawienie tematyki wymagań ochrony przed szkodnikami w istniejących systemach
bezpieczeństwa żywności oraz omówieniem programu ochrony przed szkodnikami.
Szkolenie jest skierowane do osób pragnących pogłębić swoją wiedzę na temat wymagań ochrony przed szkodnikami
w istniejących systemach bezpieczeństwa żywności, osób zainteresowanych zasadami przeprowadzania zabiegów zwalczania
szkodników.
1. Część teoretyczna
• Pluskwa domowa - biologia i szkodliwość.
• Rozpoznawanie śladów obecności szkodników.
• Sposoby przeprowadzania inspekcji pomieszczeń.
• Monitoring występowania szkodników.
• Działania zapobiegawcze zmniejszające możliwość występowania szkodników .
• Fizyczne i chemiczne metody zwalczania pluskiew.
2. Cześć praktyczna (tylko na szkoleniu stacjonarnym):
• Sposoby przeprowadzania prawidłowej inspekcji pomieszczeń np. pokoju hotelowego.
3. Podsumowanie szkolenia, pytania.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/01/Program-83-WEB-Pluskwy-%E2%80%93-biologia-profilaktyka-i-zwalczanie_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły