Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 19.11.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
• Praktyczne wykorzystanie wiedzy w zakresie metodyki pobierania próbek pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych
• Potwierdzenie kompetencji w zakresie pobierania próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych (certyfikat)
• Konsultacje z wykładowcą posiadającym wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń z zakresu pobieranie olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych
Szkolenie skierowanie jest do pracowników działów jakości, produkcji i laboratoriów zakładów przemysłu olejarskiego odpowiedzialnych za pobór próbek pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy
roślinnych.
1. Wstęp: ogólne zasady pobierania próbek żywności i pasz:
• Przepisy związane z pobieraniem próbek żywności do badań laboratoryjnych
• Cele pobierania próbek
• Metody pobierania próbek
• Rodzaje próbek
2. Wykłady i ćwiczenia:
• sposób pobierania próbek
• przyrządy i sprzęt do pobierania próbek,
• rodzaje pojemników na próbki,
• sposób zabezpieczania i znakowania próbek,
• sposób przechowywania i transportu próbek,
• zasady wypełniania protokołu pobierania próbek
3. Pytania, test, zakończenie szkolenia, rozdanie certyfikatów.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/12/Program-184-JB-Pobieranie-probek-olejow-nasion-oleistych-i-tluszczy-roslinnych_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły