-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym. - szkolenia ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 04.06.2024
-
Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 07.06.2024
-
Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 11.06.2024
-
Nowoczesne metody badań obciążeniowych w ustalaniu terminu przydatności do spożycia.
Kategoria: Ogólne, 26.06.2024
-
Catering dietetyczny – przekazywanie informacji konsumentom na temat żywności. - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 03.07.2024
-
Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Ogólne, 10.07.2024
-
Co warto wiedzieć o Rejestrze BDO – szkolenie skierowane do osób wykorzystujących w pracy system BDO - uwzględnia obowiązujące zmiany. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 20.08.2024
-
Ekoprojektowanie opakowań.
Kategoria: Ogólne, 09.09.2024
-
Zrównoważony rozwój ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 09.09.2024
-
Oznakowanie artykułów chemii gospodarczej, świec i produktów biobójczych.
Kategoria: Ogólne, 13.09.2024