-
Raport RISK - luty 2023 - załącznik
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2023
-
Raport RISK - styczeń 2023 - załącznik
-
Sprawdzona jakość – metody i parametry kontroli jakości
-
Kontrola pozostałości pestycydów i innych groźnych zanieczyszczeń
-
Ciała obce w produktach spożywczych szczegółowa analiza ryzyka przypadków zanotowanych w EU oraz przegląd z rynku USA
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2022
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2022
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - grudzień 2022
-
Raport RISK - grudzień 2022 - załącznik
-
Monitoring Środowiskowy i Postęp w Zarządzaniu Bezpieczeństwem Żywności
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2022
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2022
-
Raport RISK - listopad 2022 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - listopad 2022
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2022
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2022
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - październik 2022
-
Raport RISK - październik 2022 - załącznik
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - wrzesień 2022
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - wrzesień 2022
-
Raport RISK - wrzesień 2022 - załącznik