FoodFakty
e-BIBLIOTEKA
|
WYDARZENIA
|
SZKOLENIA
|
Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów
Napisz
Śledź nas na
Działy
Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm
Zakładki
Strefa Managera e-Biblioteka Katalog Szkoleń Katalog Technologii Konferencje/Webinaria Firmy/Eksperci
Wybierz temat
Alergeny Alert NDP Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja Dieta i zdrowie Dodatki i składniki Eko Filmy StrefyManagera Food Fraud Inspekcje Państwowe Kongresy i Targi Koronawirus Mikrobiologia żywności Nowości rynkowe Opakowania Owoce i warzywa Plant-based Podcasty Prawo żywnościowe Procesy i Technologie Przemysł mięsny Przemysł mleczarski Przemysł napojowy Przemysł piekarski Przemysł rybny RASFF Strefa Managera Suplementy diety Tlenek etylenu Wycofania z rynku Znakowanie żywności

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Konto
Facebook X LinkedIn
e-Biblioteka Konferencje/Webinaria Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów Video-szkolenia

Filtruj po

  • Kategorie

    Materiały Partnerów (92)

    Materiały Foodfakty (83)

  • Wyczyść filtry

Materiały bezpłatne
Strefa managera

  • Wdrożenie programu monitorowania środowiska w Twoim zakładzie: Co warto rozważyć?

    Wdrożenie programu monitorowania środowiska w Twoim zakładzie: Co warto rozważyć?
    Pobierz Więcej
    56
  • Stabilność olejów naturalnych: Precyzyjna ocena dzięki testowi Rancimat

    Stabilność olejów naturalnych: Precyzyjna ocena dzięki testowi Rancimat
    Pobierz Więcej
    31
  • OMNIS NIRS: Zwiększenie wydajności Twojego laboratorium

    OMNIS NIRS: Zwiększenie wydajności Twojego laboratorium
    Pobierz Więcej
    39
  • Weryfikacja olejów jadalnych za pomocą spektroskopii ramanowskiej

    Weryfikacja olejów jadalnych za pomocą spektroskopii ramanowskiej
    Pobierz Więcej
    44
  • Nowe możliwości dla intensywnych pomarańczowych barw - biuletyn informacyjny

    Nowe możliwości dla intensywnych pomarańczowych barw - biuletyn informacyjny
    Pobierz Więcej
    32
  • Praktyczny przewodnik po rynku redukcji odpadów i recyklingu w Chinach

    Praktyczny przewodnik po rynku redukcji odpadów i recyklingu w Chinach
    Pobierz Więcej
    57
  • Eksport żywności i napojów do Chin: wytyczne dotyczące rejestracji GACC/CIFER

    Eksport żywności i napojów do Chin: wytyczne dotyczące rejestracji GACC/CIFER
    Pobierz Więcej
    43
  • IFS PACsecure Standard - Arkusz Informacyjny

    IFS PACsecure Standard - Arkusz Informacyjny
    Pobierz Więcej
    47
  • Raport: Ciała obce w produktach spożywczych 2024 - analiza ryzyka, case study i najnowsze technologie

    Raport: Ciała obce w produktach spożywczych 2024 - analiza ryzyka, case study i najnowsze technologie
    Pobierz Więcej
    66
  • Przewodnik do opakowań – IFS Food Paciging guidline 2.1 EN

    Przewodnik do opakowań – IFS Food Paciging guidline 2.1 EN
    Pobierz Więcej
    72
  • Standard opakowaniowy – IFS PAC secure v.2 PL

    Standard opakowaniowy – IFS PAC secure v.2 PL
    Pobierz Więcej
    75
  • Listeria - Praktyczne Podejście Do Zarządzania Ryzykiem

    Listeria - Praktyczne Podejście Do Zarządzania Ryzykiem
    Pobierz Więcej
    71
  • Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności i paszach - 2024

    Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności i paszach - 2024
    Pobierz Więcej
    74
  • Polska wersja standardu IFS Food v8

    Polska wersja standardu IFS Food v8
    Pobierz Więcej
    111
  • Zagrożenia mikrobiologiczne i pochodzenia biologicznego – Wydanie specjalne 2024

    Zagrożenia mikrobiologiczne i pochodzenia biologicznego – Wydanie specjalne 2024
    Pobierz Więcej
    165
  • BĄDŹMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE

    BĄDŹMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE
    Pobierz Więcej
    149
  • PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - PODSUMOWANIE DANYCH RASFF ZA ROK 2023 - RAPORT FOODFAKTY RISK - WERSJA DARMOWA PDF

    PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - PODSUMOWANIE DANYCH RASFF ZA ROK 2023 - RAPORT FOODFAKTY RISK - WERSJA DARMOWA PDF
    Pobierz Więcej
    93
  • Lody - historia, rodzaje, jakość mikrobiologiczna i fizykochemiczna

    Lody - historia, rodzaje, jakość mikrobiologiczna i fizykochemiczna
    Pobierz Więcej
    130
  • BACILLUS CEREUS, CLOSTRIDIUM PERFRINGENS, STAPHYLOCOCCUS AUREUS - CHARAKTERYSTYKA I ZAGROŻENIA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM

    BACILLUS CEREUS, CLOSTRIDIUM PERFRINGENS, STAPHYLOCOCCUS AUREUS - CHARAKTERYSTYKA I ZAGROŻENIA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
    Pobierz Więcej
    121
  • Kodeks Etyki Żywnościowej

    Kodeks Etyki Żywnościowej
    Pobierz Więcej
    97
  • Raport: Ciała obce w produktach spożywczych 2023 - analiza ryzyka, case study i najnowsze technologie

    Raport: Ciała obce w produktach spożywczych 2023 - analiza ryzyka, case study i najnowsze technologie
    Pobierz Więcej
    49
  • OGÓLNE ZASADY HIGIENY ŻYWNOŚCI - opracowanie IJHARS

    OGÓLNE ZASADY HIGIENY ŻYWNOŚCI - opracowanie IJHARS
    Pobierz Więcej
    86
  • Interpretacja wyników badań mykotoksyn: Rozważania i kryteria podejmowania decyzji

    Interpretacja wyników badań mykotoksyn: Rozważania i kryteria podejmowania decyzji
    Pobierz Więcej
    101
  • NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE

    NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE
    Pobierz Więcej
    140
Następna
Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter

© 2025 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

Śledź nas na
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.