Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
MONITORING ŚRODOWISKOWY I POSTĘP W ZARZĄDZANIU BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
Monitoring środowiskowy jako narzędzie zarządzania ryzykiem bezpieczeństwa żywności wraca na łamy FoodFakty NAWIGATORA oraz eFORUM FoodFakty już po raz drugi. Pierwszy powód to istotność tego podejścia i jego efektywność, a drugi obszerność merytoryczna, która po prostu nie zmieściła się w pierwszej edycji.
Monitoring środowiskowy to przede wszystkim działania na wczesnych etapach procesu produkcji, co ma na celu możliwość wdrożenia działań prewencyjnych i ostatecznie uzyskanie bezpiecznego produktu końcowego. Po drugie działania ukierunkowane są na najgroźniejsze zagrożenia, jakimi są patogeny, dając szansę działań jeszcze przed spożyciem produktu przez konsumenta.
Oddajemy Państwu FoodFakty NAWIGATOR - opracowanie, które wraz eFORUM FoodFakty - Monitoring Środowiskowy i Postęp w Zarządzaniu Bezpieczeństwem Żywności przyczyni się do pogłebienia wiedzy, bo to właśnie wyrywkowa i niedostępna dla wielu wiedza o metodach monitoringu z pewnością w dużym stopniu wpływa na niepełne i często nieskuteczne jego stosowanie. Dlatego właśnie zdecydowaliśmy się ponownie wyjść z taką propozycją naszych działań edukacyjnych.
PODEJMOWANA TEMATYKA:
FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:
Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl
SearchConsole_Nav
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 13.12.2022
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto