Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zagrożenia mikrobiologiczne i pochodzenia biologicznego – Wydanie specjalne 2024

Zagrożenia mikrobiologiczne i pochodzenia biologicznego – Wydanie specjalne 2024

ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE I POCHODZENIA BIOLOGICZNEGO - wydanie specjalne 2024 towarzyszące Warsztatom i Forum Wiedzy Managerskiej FoodFakty (4-5 września 2024, Łódź)  

  

Jest nam niezmiernie miło ponownie zaprosić Państwa w imieniu Partnerów wydarzenia oraz zespołu Strefy Managera FoodFakty na unikalny projekt merytoryczny - Warsztaty i Forum Wiedzy Managerskiej FoodFakty.

Spotkamy się 4 i 5 września w Łodzi, na kampusie Politechniki Łódzkiej. W tym roku przygotowaliśmy z Partnerami tej edycji wydarzenia kolejną, nową pulę wiedzy, gdzie czeka na Państwa 30 eksperckich warsztatów.

Warsztaty skierowane są do osób mających realny wpływ na bezpieczeństwo żywności produktów wytwarzanych w Polsce, dlatego wzajemne rozmowy wniosą ogromną wartość do Państwa pracy.

Dodatkowo, specjalnie z tej okazji prezentujemy okolicznościowe wydanie FoodFakty NAWIGATORA - Zagrożenia Mikrobiologiczne i Pochodzenia Biologicznego, gdzie Partnerzy tegorocznych warsztatów dzielę się z Państwem najbardziej aktualną, fachową wiedzą.

Życzymy inspirującej lektury!

PODEJMOWANA TEMATYKA:

  • Wpływ połączenia detekcji ATP i badania bakterii wskaźnikowych na skuteczność czyszczenia i dezynfekcji oraz jakość produktu spożywczego (Neogen)
  • Analizatory bliskiej podczerwieni do zastosowań w warunkach produkcyjnych (Adrian Maliszewski, Noack)
  • Rosnące zapotrzebowanie na szybkie testy do badania alergenów w przemyśle spożywczym (Prognosis Biotech)
  • Kryteria mikrobiologiczne dla organizmów patogennych (Barbara Krupska, Intertek)
  • Usprawnij analizę patogenów w żywności za pomocą zautomatyzowanej metody Thermo Scientific™ SureTect™ (Thermofisher)
  • Niewidzialne zagrożenie w żywności: STEC (Weronika Grabowska, ALS)
  • Ocena ryzyka i środki kontroli dla rtęci w produktach rybnych (SGS)
  • Zalety i ryzyka posiadania mikrobiologicznego laboratorium zakładowego w procesie produkcji bezpiecznej żywności (dr inż. Anna Bugajewska, Mérieux NutriSciences - Silliker Polska)
  • Zaawansowane Rozwiązania w Diagnostyce Alergenów: Zintegrowane urządzenie automatyzujące metodę ELISA (Marta Kozieł, Argenta)
  • Innowacje bioMérieux. Dlaczego Augmented Diagnostics jest obecnie najlepszą ochroną przed skandalami związanymi z żywnością oraz zdrowiem? (Guillaume Dancoisne, bioMérieux)
  • Biofilm – geneza, przyczyny, usuwanie (dr Artur Kryza, Zdzisław Jęsiak, Diversey)

FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM MERYTORYCZNYM WARSZTATÓW I FORUM WIEDZY MANAGERSKIEJ FOODFAKTY SCIENCE 4 BUSINESS -  ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE I BIOLOGICZNE ŻYWNOŚCI ORAZ INNE UZUPELNIAJĄCE ZAGADNIENIA (4-5 WRZEŚNIA 2024, ŁÓDŹ) 


Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl


 SearchConsole_Nav

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 13.06.2024

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.