Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy

Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy

Zapraszamy do pobrania raportu "Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy", przygotowanego dzięki EIT Food. Raport ten jest skierowany do wszystkich zainteresowanych zdrowym stylem życia oraz profilaktyką chorób nowotworowych. W raporcie znajdą Państwo cenne informacje na temat żywieniowych strategii mających na celu zmniejszenie ryzyka wystąpienia nowotworów oraz poprawę jakości życia pacjentów onkologicznych. W raporcie omówione są m.in. zasady rekomendowania żywności funkcjonalnej i żywności specjalnego przeznaczenia medycznego dla pacjentów onkologicznych oraz precyzyjne żywienie chorych na raka piersi z uwzględnieniem narzędzi molekularnych. Ponadto, autorzy raportu przedstawiają fakty i mity dotyczące żywieniowej profilaktyki nowotworów oraz kontrowersje związane z zapobieganiem nowotworom metodami dietetycznymi.

Zapraszamy do pobrania raportu i zapoznania się z cennymi informacjami na temat żywienia a chorób nowotworowych.

 

Niniejszy raport powstał jako rezultat konferencji współorganizowanej przez EIT Food i prezentującej obszary rozwoju innowacyjnych rozwiązań w branży żyw-nościowej i biotechnologicznej, które mogą mieć zastosowanie w profilaktyce i wsparciu terapii chorób nowotworowych. EIT Food jest wspierany przez Europejski Instytut Innowacji i Technologii – instytucję Unii Europejskiej.

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 17.03.2023

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.