Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

BĄDŹMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE

BĄDŹMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE

BĄDŹMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE - wydanie specjalne 2024 z okazji obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO

 

Hasło przewodnie tegorocznych obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO brzmi: "BĄDZMY PRZYGOTOWANI NA NIEOCZEKIWANE". Hasło to podkreśla znaczenie przygotowania się na zdarzenia związane z bezpieczeństwem żywności, niezależnie od tego, jak łagodne lub poważne mogą być. Podkreśla szczególną troskę o najbardziej narażone grupy konsumenckie. I taką tematykę przygotowaliśmy na okoliczność naszego FoodFakty Safety Week oraz okolicznościowego wydania FoodFakty NAWIGATORA.

Niezmiennie podejmujemy tematykę Kultury Bezpieczeństwa Żywności oraz wiedzy na temat zagrożeń dla bezpieczeństwa.

Bezpieczeństwo żywności pozostaje zawsze najważniejszym elementem i priorytetem branży spożywczej, a kultura organizacyjna oparta na Kulturze Bezpieczeństwa Żywności elementem niezbędnym do osiągnięcia oczekiwanego poziomu bezpieczeństwa.

PODEJMOWANA TEMATYKA:

  • Na straży jakości w branży Food Safety. Czym jest Program Monitorowania Środowiska i od czego zacząć jego wdrażanie? (dr inż. Barbara Szuman, Neogen)
  • Okiem audytora – dobrostan zwierząt (TÜV SÜD)
  • Czy powinniśmy obawiać się antybiotyków? (Barbara Krupska, Intertek)
  • Mykotoksyny w żywności - czy możemy ich uniknąć? Metody wysokosprawnej chromatografii cieczowej (Olga Stanisławska, Intertek)
  • Podsumowanie występowania zagrożeń w systemie RASFF w 2023 roku (Magdalena Hryńko, FoodFakty)
  • Prasa taśmowa Flottweg – optymalizacja produkcji cydru jabłkowego (Jon Kingston, Flottweg)
  • Analiza Sensoryczna jako metoda umożliwiająca określenie trwałości oraz bezpieczeństwa produktu spożywczego (Aleksandra Koperska, Intertek)
  • Mikrobiologiczna rewolucja: Nowa era żywności funkcjonalnej (dr Justyna Korycka-Korwek, LOIiWA Uniwersytetu Zielonogórskiego)
  • Substancje perfluoroalkilowe (PFAS) w żywności – nurtujące zanieczyszczenie żywności i środowiska (dr inż. Romualda Dolińska, Silliker Polska grupa Mérieux NutriSciences)

FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:

Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl


 SearchConsole_Nav

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 29.05.2024

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.