Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - Wersja darmowa

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - Wersja darmowa

Od stycznia 2020 roku w cyklu tygodniowym eksperci FoodFakty zbierają i agregują wszystkie dane z bazy RASFF. Posiadanie skonsolidowanych danych ze zgłoszeń pierwotnych i uzupełniających daje praktycznie nieograniczone możliwości ich wykorzystania i tym samym wnioskowania oraz udoskonalania planu HACCP. Ograniczając się do analizy wybranych przypadków ograniczamy tym samym wartość informacji.

W naszych bazach danych posiadamy wszytskie informacje źródłowe z systemu RASFF, dodatkowo przetłumaczone na język polski.

Oddajemy Państwu pierwsze, kompleksowe  opracowanie danych dotyczących produktów notyfikowanych do systemu RASFF, w tym wiele odniesień również do  roku poprzedzającego. Wierzymy, że otrzymujecie Państwo wiedzę, która ułatwi weryfikację założeń systemu HACCP  i zdecydowanie oszczędzi Państwa czas. Obecna funkcjonallność portalu RASFF pozwala na niewspółmiernie mniej analiz niż posiadane przez nas dane zbiorcze.

Dane zbiorcze rasff 2021

 

W raporcie znajdują się między innymi dane związane z: 

- krajami pochodzenia produktów notyfikowanych 

- kategoriami produktów, które zostały zgłoszone do RASFF

- kategoriami zagrożeń produktów notyfikowanych 

- porównaniami danych z 2021 roku z rokiem poprzednim

Poniżej prezentujemy przykładowe opracowania graficzne, jakie możecie Państwo znaleźć w raporcie. 

Przekazane Państwu opracowanie to:

- ponad 20 stron różnych analiz

- zestawienia tabelaryczne i wykresy  

 

 

Niniejszy raport jest bezpłatną wersją. Pełna wersja raportu będzie dostępna już w marcu w ramach pakietu Strefy Managera i zawierać będzie dodatkowo tablice danych bezpośrednio w plikach excel i rozszerzony zakres danych dotyczących krajów pochodzenia, zagrożeń i produktów. Szczegóły zawartości raportu komercyjnego wewnątrz niniejszego raportu. 

Zapraszamy do kontaktu.

 

Więcej o Strefie Managera - > Dowiedz się więcej

#FFSW2022

 

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 16.02.2022

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.