Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - Wersja darmowa

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - Wersja darmowa

Od stycznia 2020 roku w cyklu tygodniowym eksperci FoodFakty zbierają i agregują wszystkie dane z bazy RASFF. Posiadanie skonsolidowanych danych ze zgłoszeń pierwotnych i uzupełniających daje praktycznie nieograniczone możliwości ich wykorzystania i tym samym wnioskowania oraz udoskonalania planu HACCP. Ograniczając się do analizy wybranych przypadków ograniczamy tym samym wartość informacji.

W naszych bazach danych posiadamy wszytskie informacje źródłowe z systemu RASFF, dodatkowo przetłumaczone na język polski.

Oddajemy Państwu pierwsze, kompleksowe  opracowanie danych dotyczących produktów notyfikowanych do systemu RASFF, w tym wiele odniesień również do  roku poprzedzającego. Wierzymy, że otrzymujecie Państwo wiedzę, która ułatwi weryfikację założeń systemu HACCP  i zdecydowanie oszczędzi Państwa czas. Obecna funkcjonallność portalu RASFF pozwala na niewspółmiernie mniej analiz niż posiadane przez nas dane zbiorcze.

Dane zbiorcze rasff 2021

 

W raporcie znajdują się między innymi dane związane z: 

- krajami pochodzenia produktów notyfikowanych 

- kategoriami produktów, które zostały zgłoszone do RASFF

- kategoriami zagrożeń produktów notyfikowanych 

- porównaniami danych z 2021 roku z rokiem poprzednim

Poniżej prezentujemy przykładowe opracowania graficzne, jakie możecie Państwo znaleźć w raporcie. 

Przekazane Państwu opracowanie to:

- ponad 20 stron różnych analiz

- zestawienia tabelaryczne i wykresy  

 

 

Niniejszy raport jest bezpłatną wersją. Pełna wersja raportu będzie dostępna już w marcu w ramach pakietu Strefy Managera i zawierać będzie dodatkowo tablice danych bezpośrednio w plikach excel i rozszerzony zakres danych dotyczących krajów pochodzenia, zagrożeń i produktów. Szczegóły zawartości raportu komercyjnego wewnątrz niniejszego raportu. 

Zapraszamy do kontaktu.

 

Więcej o Strefie Managera - > Dowiedz się więcej

#FFSW2022

 

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 16.02.2022

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.