Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Od stycznia 2020 roku w cyklu tygodniowym eksperci FoodFakty zbierają i agregują wszystkie dane z bazy RASFF. Posiadanie skonsolidowanych danych ze zgłoszeń pierwotnych i uzupełniających daje praktycznie nieograniczone możliwości ich wykorzystania i tym samym wnioskowania oraz udoskonalania planu HACCP. Ograniczając się do analizy wybranych przypadków ograniczamy tym samym wartość informacji.
W naszych bazach danych posiadamy wszytskie informacje źródłowe z systemu RASFF, dodatkowo przetłumaczone na język polski.
Oddajemy Państwu pierwsze, kompleksowe opracowanie danych dotyczących produktów notyfikowanych do systemu RASFF, w tym wiele odniesień również do roku poprzedzającego. Wierzymy, że otrzymujecie Państwo wiedzę, która ułatwi weryfikację założeń systemu HACCP i zdecydowanie oszczędzi Państwa czas. Obecna funkcjonallność portalu RASFF pozwala na niewspółmiernie mniej analiz niż posiadane przez nas dane zbiorcze.
W raporcie znajdują się między innymi dane związane z:
- krajami pochodzenia produktów notyfikowanych
- kategoriami produktów, które zostały zgłoszone do RASFF
- kategoriami zagrożeń produktów notyfikowanych
- porównaniami danych z 2021 roku z rokiem poprzednim
Poniżej prezentujemy przykładowe opracowania graficzne, jakie możecie Państwo znaleźć w raporcie.
Przekazane Państwu opracowanie to:
- ponad 20 stron różnych analiz
- zestawienia tabelaryczne i wykresy
Niniejszy raport jest bezpłatną wersją. Pełna wersja raportu będzie dostępna już w marcu w ramach pakietu Strefy Managera i zawierać będzie dodatkowo tablice danych bezpośrednio w plikach excel i rozszerzony zakres danych dotyczących krajów pochodzenia, zagrożeń i produktów. Szczegóły zawartości raportu komercyjnego wewnątrz niniejszego raportu.
Zapraszamy do kontaktu.
Więcej o Strefie Managera - > Dowiedz się więcej
#FFSW2022
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 16.02.2022
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto