Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Wychodząc naprzeciw potrzebom i oczekiwaniom rodzimych przedsiębiorców z branży spożywczej, gastronomicznej i handlowej, Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (IJHARS) przygotowała polskie tłumaczenie bardzo ważnego dokumentu – najnowszej, międzynarodowej edycji „Ogólnych zasad higieny żywności” z rozdziałem obejmującym system HACCP. Wszyscy zainteresowani mogą pobrać bezpłatnie polską wersję tego dokumentu na stronie internetowej IJHARS lub bezpośrednio z naszego portalu.
Niniejsza praca została oryginalnie opublikowana w języku angielskim przez Organizację Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO) jako General Principles of Food Hygiene (CAC/RCP 1-1969). Niniejsze tłumaczenie na język polski zostało zorganizowane przez Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych. W razie rozbieżności, rozstrzygający jest tekst w języku oryginału.
Żródło: IJHARS
Zobacz również pełną informację o udostępnieniu materiału : https://foodfakty.pl/najnowsza-wersja-miedzynarodowych-norm-higieny-zywnosci-i-haccp-dostepna-po-polsku
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 19.07.2023
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto