Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
POSTĘP W ANALITYCE ŻYWNOŚCI
Badania sensoryczne, mikrobiologiczne i fizykochemiczne to oręż branży spożywczej nie tylko w obszarze bezpieczeństwa żywności, ale również jakości i ekonomiki produkcji. Każdy kto pracuje w branży więcej niż kilka lat, sam może stwierdzić jak duży postęp zachodzi każdego roku w tym obszarze.
Wszystkie te zmiany wymagają od operatorów ciągłego zgłębiania wiedzy i śledzenia nowinek.
Oddajemy Państwu FoodFakty NAWIGATOR - opracowanie, które wraz eFORUM FoodFakty - Postęp w Analityce Żywności wniesie do Państwa pracy nową wiedzę teoretyczną i praktyczną.
PODEJMOWANA TEMATYKA:
FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:
Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl
SearchConsole_Nav
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 02.03.2023
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto