Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Postęp w analityce żywności

Postęp w analityce żywności

POSTĘP W ANALITYCE ŻYWNOŚCI 

Badania sensoryczne, mikrobiologiczne i fizykochemiczne to oręż branży spożywczej nie tylko w obszarze bezpieczeństwa żywności, ale również jakości i ekonomiki produkcji. Każdy kto pracuje w branży więcej niż kilka lat, sam może stwierdzić jak duży postęp zachodzi każdego roku w tym obszarze.

Wszystkie te zmiany wymagają od operatorów ciągłego zgłębiania wiedzy i śledzenia nowinek. 

Oddajemy Państwu FoodFakty NAWIGATOR - opracowanie, które wraz eFORUM FoodFakty - Postęp w Analityce Żywności  wniesie do Państwa pracy nową wiedzę teoretyczną i praktyczną.

PODEJMOWANA TEMATYKA:

  • Metoda LAMP jako innowacyjna technika w wykrywaniu patogenów w żywności i środowisku, doświadczenia i perspektywa laboratorium (Katarzyna Stępkowska, Intertek)
  • Walcząc z zafałszowaniami żywności (Perlan Technologies Polska)
  • Dlaczego badanie antybiotyków jest ważne? Praktyczne aspekty kontroli pozostałości substancji przeciwbakteryjnych w mleku (Magdalena Krzywiec, Prognosis Biotech S.A)
  • Analysis of food contaminants using GCMS/MS Shimadzu GCMS-TQ8050 NX outperforms in analysis of EtO and 2-CE in sesame seeds (Waldemar Weber, Shimadzu Europa GmbH)
  • Nie pozwól, aby Salmonella zjadła Twoje zyski - testuj z zaufaniem (Daniel Kraszewski, Bioing)
  • Pomiar lepkości w kontroli jakości i wytwarzaniu produktów spożywczych (Kinga Klepacka, Bartosz Wierzbicki, IKA Poland)
  • Wyzwania XXI wieku w analizie próbek - automatyczne metody oznaczania zawartości białka całkowitego w próbkach spożywczych – porównanie metody DUMASA oraz KIEJDAHALA (Remigiusz Czapski, LECO Polska)
  • Oznaczanie mikotoksyn – wyzwania stawiane firmom na każdym etapie produkcji (Maria Chaczyńska, NOACK Polen)
  • Kontrola barwy żywności - od surowca do produktu końcowego (Andrzej Wojtkowski, Konica Minolta Sensing Europe)
  • Przygotowanie zakładowego zespołu oceniających do oceny parametrów fizycznych produktów (Aleksandra Koperska, Intertek)
  • Postęp w analityce żywności – doniesienia ze świata nauki (FoodFakty)

FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:

Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl


 SearchConsole_Nav

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 02.03.2023

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.