Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE

NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE

NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE - wydanie specjalne 2023 z okazji obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO

 

Tegoroczne obchody Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO przebiegają pod hasłem „Normy dla żywności ratują życie” i taką tematykę przygotowaliśmy na okoliczność naszego FoodFakty Safety Week oraz okolicznościowego wydania FoodFakty NAWIGATORA.

Niezmiennie podejmujemy tematykę Kultury Bezpieczeństwa Żywności oraz wiedzy na temat zagrożeń dla bezpieczeństwa.

Bezpieczeństwo żywności pozostaje zawsze najważniejszym elementem i priorytetem branży spożywczej, a kultura organizacyjna oparta na Kulturze Bezpieczeństwa Żywności elementem niezbędnym do osiągnięcia oczekiwanego poziomu bezpieczeństwa.

PODEJMOWANA TEMATYKA:

  • Czy wiesz co jesz? - Zagadnienia związane z wyznaczaniem wartości odżywczej i interpretacją danych na etykiecie (Dorota Nowak-Mordoń, Intertek)
  • Udział laboratorium kontrolnego w aspekcie pozostałości pestycydów oraz zapewnienia bezpieczeństwa żywności i środowiska (Monika Partyka, i2)
  • Monitoring parametrów mikrobiologicznych w zakładzie produkcyjnym - droga od przyjęcia surowca do produktu gotowego (Barbara Krupska, Intertek)
  • Challenge test, potencjał wzrostu i mikrobiologia prognostyczna (dr inż. Elżbieta Rosiak, ProgFood)
  • Analysis of food contaminants using GCMS/MS Shimadzu GCMS-TQ8050 NX outperforms in analysis of EtO and 2-CE in sesame seeds (Waldemar Weber, Shimadzu Europa GmbH)
  • Informowanie klienta o środku spożywczym sprzedawanym bez opakowania – WYZWANIE DLA GASTRONOMII (Krystyna Adamowicz, Silliker)
  • Co to jest żywność przetworzona? (EUFIC, oprac. FoodFakty)
  • Podsumowanie występowania zagrożeń w systemie RASFF w 2022 roku (Joanna Markwas, FoodFakty)
  • Zafałszowania żywności (Michał Snopkiewicz, FoodFakty)
  • Nagroda BRCGS Certification Body of the Year dla DNV

FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:

Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl


 SearchConsole_Nav

Materiał udostępniony przez: FoodFakty

Materiał opublikowany dnia: 01.06.2023

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.