Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
NORMY DLA ŻYWNOŚCI RATUJĄ ŻYCIE - wydanie specjalne 2023 z okazji obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO
Tegoroczne obchody Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO przebiegają pod hasłem „Normy dla żywności ratują życie” i taką tematykę przygotowaliśmy na okoliczność naszego FoodFakty Safety Week oraz okolicznościowego wydania FoodFakty NAWIGATORA.
Niezmiennie podejmujemy tematykę Kultury Bezpieczeństwa Żywności oraz wiedzy na temat zagrożeń dla bezpieczeństwa.
Bezpieczeństwo żywności pozostaje zawsze najważniejszym elementem i priorytetem branży spożywczej, a kultura organizacyjna oparta na Kulturze Bezpieczeństwa Żywności elementem niezbędnym do osiągnięcia oczekiwanego poziomu bezpieczeństwa.
PODEJMOWANA TEMATYKA:
FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM ORAZ PARTNEROM MERYTORYCZNYM TEGO WYDANIA oraz eFORUM:
Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl
SearchConsole_Nav
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 01.06.2023
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto