Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI 2022 - wydanie specjalne z okazji obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO WHO
Bezpieczeństwo żywności ratuje życie. Jest nie tylko kluczowym elementem bezpieczeństwa żywnościowego, ale odgrywa także kluczową rolę w ograniczaniu chorób przenoszonych przez żywność. Każdego roku 600 milionów ludzi choruje w wyniku około 200 różnych chorób przenoszonych przez żywność. Ciężar takich chorób najbardziej spada na biednych i dzieci. Ponadto choroby przenoszone przez żywność są odpowiedzialne za 420 000 zgonów, którym można zapobiec każdego roku.
Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności to ważny sposób na:
Okolicznościowe wydanie FoodFakty NAWIGATORA z okazji FoodFakty Safety Week to nasz wkład obchody Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności zainagurowanego przez FAO WHO.
PODEJMOWANA TEMATYKA:
FOODFAKTY NAWIGATOR DOSTĘPNY JEST DO POBRANIA ZA DARMO DZIĘKI PARTNEROM WSPIERAJĄCYM FoodFakty Safety Week:
Firmy zainteresowane współpracą z nami przy tworzeniu FoodFakty NAWIGATORA zapraszamy serdecznie do kontaktu: foodfakty@foodfakty.pl
SearchConsole_Nav
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 20.05.2022
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto