Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Facebook Twitter LinkedIn

WEBINARIUM - Planowane zmiany w standardzie BRC – wydanie 8 (na podstawie draftu)

Data: 25.07.2018 Miejsce: Cała Polska
Czas trwania: 1 h

Cel szkolenia

Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z planowanymi zmianami w standardzie. Będzie to też okazja do zadawania pytań i zapoznanie się opinią doświadczonego eksperta i audytora.

Szkolenie skierowane do

Webinarium przeznaczone jest dla producentów aktualnie posiadających wdrożony standard BRC wydania 7 i zainteresowanych w zmianami w wydaniu 8. Zapraszamy audytorów i kierowników działów jakości i pełnomocników ds. systemów zarzadzania jakością. Osoby zainteresowane tematyką.

Program

1. Zmiany wprowadzone do standardu BRC v.8 – na podstawie draftu, w tym.
· Poufne zgłaszanie nieprawidłowości,
· Plan HACCP a plan bezpieczeństwa,
· Identyfikowalność,
· Food Defense system – zabezpieczenie zakładu i produktu przed celowym atakiem,
· Monitoring środowiskowy,
· Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym,
· Nowe rozdziały w BRC v. 8

Warunki uczestnictwa


Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego (plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia-i-audyty/harmonogram-szkolen/ )

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl oraz firmę publikującą lub udostępniającą dany materiał na podstawie odpowiedniej umowy z Portalem w celu realizacji niniejszego zapytania lub rejestracji na wydarzenie lub pobrania materiałów oraz powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez Portal, realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem.

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn