-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 15.05.2024
-
System zarządzania jakością normy ISO 9001:2015 Warszawa/Poznań/Chorzów
Kategoria: Normy i standardy, 15.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością ISO 9001:2015 Warszawa/Poznań
Kategoria: Normy i standardy, 15.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością ISO 9001:2015 Warszawa/Poznań
Kategoria: Normy i standardy, 15.05.2024
-
Social Compliance Officer
Kategoria: Normy i standardy, 15.05.2024
-
Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 16.05.2024
-
Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2024
-
Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Normy i standardy, 16.05.2024
-
Audytor wewnętrzny BRCGS Food v.9.
Kategoria: Systemy jakości, 16.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 16.05.2024