-
Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.05.2024
-
Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 10.05.2024
-
Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.05.2024
-
GLOBAL G.A.P. wersja 6 – zmiany i nowe wymagania.
Kategoria: Systemy jakości, 13.05.2024
-
IFS FOOD WERSJA 8 NAJNOWSZE WYMAGANIA
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2024
-
System zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 SZKOLENIE ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 13.05.2024
-
Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.05.2024
-
Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Systemy jakości, 13.05.2024
-
Certyfikacja na zgodność z wymaganiami FDA-FSMA dla producentów eksportujących żywność do USA (TPCP).
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2024