-
Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 08.04.2024
-
Zmiany w wymaganiach standardu IFS Food v. 8 - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 19.03.2024
-
Prawo żywnościowe – zasady, stosowanie, aktualizacja i interpretacja – praktyczne wytyczne. Szkolenie online. NOWOŚĆ!
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.03.2024
-
Oświadczenia dla składników botanicznych. Co dalej z listą pending? Botanicals jako składnik.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.03.2024
-
Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 19.03.2024
-
Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.03.2024
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Ogólne, 20.03.2024
-
Zmiany w FSSC 22000 wersja 6. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 21.03.2024
-
Znakowania żywności. Przemysł mleczarski.
Kategoria: Mleczarska, 21.03.2024
-
Pobieranie próbek ścieków.
Kategoria: Badania żywności, 21.03.2024