Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Data: 19.03.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Zapoznanie z wymaganiami GMP/GHP oraz HACCP oraz ich interpretacją.
Szkolenie skierowane do
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy produkcji, magazynierzy surowców i wyrobu gotowego, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
- wstęp do bezpieczeństwa żywności;
- wymagania normy ISO 22000:2018:
- dokumentacja systemu,
- najwyższe kierownictwo,
- zarządzanie zasobami,
- realizacja bezpiecznego wyrobu,
- programy Warunków Wstępnych (GMP/GHP),
- system HACCP,
- weryfikacja systemu ISO 22000.
- certyfikacja systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2018.
Warunki uczestnictwa
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
799 PLN netto
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie, przerwy kawowe oraz lunch.
Zapytaj organizatora o szczegóły