-
System zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 SZKOLENIE ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 13.05.2024
-
Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.05.2024
-
Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Systemy jakości, 13.05.2024
-
Certyfikacja na zgodność z wymaganiami FDA-FSMA dla producentów eksportujących żywność do USA (TPCP).
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2024
-
SYSTEM HACCP W BRANŻY LOGISTYCZNEJ
Kategoria: Higiena i Haccp, 14.05.2024
-
Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 14.05.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 14.05.2024
-
Mykotoksyny w żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 14.05.2024
-
Warsztaty z przygotowania i kontroli jakości pożywek i szczepów mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 14.05.2024