Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.12.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia jest przegląd zasad HACCP w przemyśle paszowym, opisania dokumentacji systemu HACCP i nadzoru nad dokumentacją, metody wdrożenia systemu i przykłady dokumentów przewodnich (źródło: GMP+).
Szkolenie adresowane jest dla pełnomocników ds. jakości oraz osób zajmujących się bezpieczeństwem pasz.
1. Podstawowe cele i założenia systemu HACCP
2. Plan HACCP i higiena zakładu
3. Dokumentacja HACCP – podejście praktyczne
4. Zasady prowadzenia zapisów i archiwizacji dokumentacji – podejście praktyczne
5. Zasady aktualizacji dokumentacji – podejście praktyczne
6. Audyty wewnętrzne i działania korekcyjne/korygujące – podejście praktyczne
7. Wymogi dotyczące personelu i program warunków wstępnych
8. Zasady identyfikowalności
9. Ćwiczenia z zakresu stosowania zasad HACCP w praktyce
10. Pytania i odpowiedzi.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12184&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_JBP&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-119-JBP-Zespol-HACCP-oraz-dobre-praktyki-higieniczne-i-produkcyjne-w-przedsiebiorstwach-paszowych_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46.
Zapytaj organizatora o szczegóły