Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 3 h
Celem szkolenie jest zapoznanie uczestników ze zmianami, przedstawienie nowego podejścia do dokumentu Codex
Alimentarius CXC 1-1969 rev. 2022 (wydanie 2023).
• kierownicy i pracownicy kontroli jakości, zespół HACCP,
• osoby zaangażowane w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w przedsiębiorstwach
przemysłu spożywczego.
1. Najważniejsze zmiany w odniesieniu do wersji poprzedniej.
2. Struktura dokumentu CXC 1-1969 rev 2022.
3. Wybrane definicje i omówienie (Walidacja, środek nadzoru, alergeny, kultura bezpieczeństwa żywności, itp.).
4. Zasady GMP/GHP - rola, odniesienia, najważniejsze kwestie.
5. Zasady HACCP (przegląd i krótkie omówienie).
4. Zmiany w drzewku decyzyjnym – omówienie.
5. Dokumenty odniesienia.
6. Pytania i podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=18914&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/07/Program-223-DSZ_Nowe-podejscie-co-do-wymagan-systemu-HACCP-wg-CA-ISO-22000_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły