-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 CHORZÓW
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI IFS w. 8 I BRC w. 9
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 08.05.2024
-
Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Metody analizy sensorycznej i weryfikacja zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 CHORZÓW
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.05.2024