-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
140 SEN - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. Szkolenie ON-LINE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 07.07.2025
-
216 JB Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.07.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 07.07.2025
-
221 DSZ - Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 08.07.2025
-
10 DSZ - Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 08.07.2025
-
Zarządzanie alergenami w żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.07.2025
-
01 SEN - Weryfikacja wrażliwości sensorycznej uczestników zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 09.07.2025
-
230 MIK - Metody badań mikrobiologicznych od klasyki po techniki molekularne. Dobór metody do matrycy żywnościowej i interpretacja wyników badań.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.07.2025
-
18 JB - Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.07.2025