BRC Global Standard for Food Safety v9 ON-LINE
Data: 21.07.2025 Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Zapoznanie z wymaganiami standardu BRC GS for Food Safety v9 oraz przedstawienie praktycznych rozwiązań wdrażania wymagań BRC GS for Food Safety v9. Prezentacja zmian w stosunku do wersji 8.
Szkolenie skierowane do
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
- wprowadzenie do standardu BRC GS for Food Safety v9;
- wymagania fundamentalne;
- omówienie wymagań BRC GS for Food Safety v9:
- zaangażowanie kierownictwa,
- system HACCP i zarządzanie jakością,
- zakład i środowisko produkcji,
- kontrola wyrobu,
- kontrola procesu,
- personel.
- proces certyfikacji standardu BRC GS for Food Safety v9.
Warunki uczestnictwa
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
699 PLN netto
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie.
Zapytaj organizatora o szczegóły