-
Wymagania standardów łańcucha dostaw zrównoważonego rybołówstwa MSC.
Kategoria: Systemy jakości, 03.06.2024
-
Doskonalenie systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w oparciu o mierzalne cele. Wdrażanie działań korygujących w oparciu o analizę przyczyn źródłowych
Kategoria: Systemy jakości, 04.06.2024
-
✅ AUDYTOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD & IFS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 10.06.2024
-
Walidacja w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 14.06.2024
-
Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Systemy jakości, 20.06.2024
-
Wymagania i audytor wewnętrzny systemu FSSC 22000 v.6.
Kategoria: Systemy jakości, 02.07.2024
-
Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 04.07.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Systemy jakości, 07.08.2024
-
Wymagania i audytor wewnętrzny FSSC 22000 dla producentów opakowań.
Kategoria: Systemy jakości, 29.08.2024
-
Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020.
Kategoria: Systemy jakości, 17.09.2024