Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 04.06.2024 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Szkolenie to zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie odpowiedniego budowania procesów i ich monitorowania, ustalania mierzalnych celów, analizy przyczyn źródłowych i szacowania wskaźników.
Pozwoli na zrozumienie i sprawne działanie w zakresie analizy przyczyn i działań korygujących w obszarze niezgodności.
Jest to szkolenie dla wszystkich przedsiębiorstw funkcjonujących w branży spożywczej w tym funkcjonujących w ramach standardów/systemów IFS, BRC, FSSC, ISO 22000.
Wszystkich osób odpowiedzialnych za sprawne funkcjonowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywnosci w organizacji.
1. Budowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności:
- podejście procesowe
- przykłady
2. Cele systemowe:
- ustalanie mierzalnych celów dla poszczególnych procesów
- źródła, wymagania standardów
- zarządzanie i nadzorowanie wyznaczonych celów
3. Doskonalenie systemu:
- korekcje, działania korygujące, działania doskonalące, zapobiegawcze
- różnice, przykłady
- zarządzanie działaniami
4. Przyczyny źródłowe niezgodności:
- narzędzia do analizy przyczyn
- praktyczne zastosowanie
5. Dyskusja, pytania, zakończenie
SZKOLENIE ONLINE
Koszt uczestnictwa w szkoleniu:650,00 PLN + Vat
10% rabat przy zgłoszeniu od 2 do 3 osób
20% rabat przy zgłoszeniu 4 i większej liczby osób
Wszystkie szczegóły szkolenia dostępne są pod adresem:
dqsglobal.com/pl-pl/nauka/szkolenia-i-kursy-akademii-dqs/doskonalenie-systemu-zarzadzania-jakoscia-i-bezpieczenstwem-zywnosci-w-oparciu-o-mierzalne-cele.-wdrazanie-dzialan-korygujacych-w-oparciu-o-analize
Zapraszamy do uczestnictwa
Zapytaj organizatora o szczegóły