Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 17.09.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Przekazanie informacji o najnowszych zmianach w standardzie GMP+, zdobycie umiejętności zastosowania standardu
GMP+ FC SCHEME 2020 w przedsiębiorstwie.
Szkolenie przeznaczone jest dla pracowników sprawujących nadzór nad systemem HACCP i GMP+, pełnomocników ds.
jakości. Osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
1. Wymagania prawne w przemyśle paszowym
2. Klasyfikacja produktów paszowych wg wymagań prawnych i GMP+
3. System HACCP w paszach
4. Wymagania prawne higieny pasz wg rozporządzenia 183/2005
5. Zasady zatwierdzania i rejestracji przedsiębiorstw rynku paszowego
6. #PROJECTGMP+2020, czyli co trzeba wiedzieć o najnowszych zmianach w GMP+?
7. Dokumentacja GMP+ FC SCHEME 2020, czyli jak się odnaleźć w nowej strukturze standardu?
8. Zakupy towarów i usług zgodnie z wymaganiami GMP+ BA10/T.S. 1.2
9. Znakowanie towarów i usług zgodnie z GMP+ BA6/T.S. 1.8
10. Badania produktów paszowych zgodnie z wymaganiami GMP+ BA4/ T.S 1.7
11. Plan monitoringu pasz
12. System wczesnego ostrzegania EWS
13. Transport drogowy pasz zgodny z GMP+
14. Analiza częstych niezgodności z audytów GMP+
15. Podsumowanie szkolenia, pytania
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-162-JBP-Wymagania-standardu-GMPFC-SCHEME-2020_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły