Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 21.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 4 h
• Praktyczne wykorzystanie wiedzy w zakresie metodyki pobierania próbek pobieranie próbek olejów, nasion oleistych
i tłuszczy roślinnych,
• Potwierdzenie kompetencji w zakresie pobierania próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych (zaświadczenie),
• Konsultacje z wykładowcą posiadającym wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń z zakresu pobieranie olejów,
nasion oleistych i tłuszczy roślinnych .
Szkolenie skierowanie jest do pracowników działów jakości, produkcji i laboratoriów zakładów przemysłu olejarskiego
odpowiedzialnych za pobór próbek pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych.
1. Wstęp - ogólne zasady pobierania próbek żywności i pasz:
• Przepisy związane z pobieraniem próbek żywności do badań laboratoryjnych,
• Cele pobierania próbek,
• Metody pobierania próbek,
• Rodzaje próbek.
2. Wykłady i ćwiczenia:
• sposób pobierania próbek,
• przyrządy i sprzęt do pobierania próbek,
• rodzaje pojemników na próbki,
• sposób zabezpieczania i znakowania próbek,
• sposób przechowywania i transportu próbek,
• zasady wypełniania protokołu pobierania próbek.
3. Pytania, test, zakończenie szkolenia, rozdanie zaświadczeń.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12231&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_SPP&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-161-SPP-Pobierania-probek-ziarna-zboz_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły