-
Mykotoksyny w żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 14.05.2024
-
Warsztaty z przygotowania i kontroli jakości pożywek i szczepów mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 14.05.2024
-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 15.05.2024
-
Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 16.05.2024
-
Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2024
-
Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Normy i standardy, 16.05.2024
-
Audytor wewnętrzny BRCGS Food v.9.
Kategoria: Systemy jakości, 16.05.2024
-
Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 17.05.2024
-
Budowanie kart kontrolnych na przykładzie kart Shewharta, wykorzystywanych w kontroli jakości.
Kategoria: Ogólne, 17.05.2024
-
Bezpieczeństwo zdrowotne wody z zasadami oceny ryzyka w myśl rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 7 grudnia 2017 r. w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 17.05.2024