Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 01.10.2024 Miejsce: Online
Czas trwania: 16 h
Podczas szkolenia uczestnicy poznają rolę i znaczenie auditów wewnętrznych w obszarze systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz uwarunkowania związane z funkcjonowaniem SZBŻ zgodnie z wymaganiami FSSC 22000. Uczestnicy nabędą praktyczne umiejętności przeprowadzania auditów wewnętrznych w obszarze Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Kandydatów na auditorów wewnętrznych SZBŻ zgodnie z wymaganiami FSSC 22000
osób odpowiedzialnych za utrzymanie systemu
zaintereswanych doskonaleniem warsztatu auditorskiego
Wprowadzenie, podstawowe pojęcia związane z bezpieczeństwem żywności
Wymagania i zmiany w podstawowych wymaganiach prawnych
Schemat FSSC – założenia standardu i proces audytu
Wymagania normy ISO 22000:2018
ISO/TS 22002-1:2009 - programy warunków wstępnych dla całego łańcucha żywnościoweg
Wymagania schematu FSSC 22000 v6
Prowadzenie auditu wewnętrznego (warsztaty praktyczne)
Wytyczne normy ISO 19011:2018-08 w zakresie prowadzenia auditów wewnętrznych
Proces auditu wewnętrznego:
Rola auditora wiodącego w zespole auditorskim
SZKOLENIE ONLINE
Koszt uczestnictwa w szkoleniu: 1150,00 PLN + Vat
10% rabat przy zgłoszeniu od 2 do 3 osób
20% rabat przy zgłoszeniu 4 i większej liczby osób
Wszystkie szczegóły szkolenia dostępne są pod adresem:
Zapraszamy do uczestnictwa
Zapytaj organizatora o szczegóły