Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

▶️ Audytor wewnętrzny bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018 i/lub FSSC 22000 5.1 (Online lub w siedzibie klienta)

Na żądanie Miejsce:
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

  • Poznanie kryteriów auditu wg ISO 22000 i FSSC 22000 5.1
  • Jak interpretować obecne i nowe wymagania oraz jak wpływają one na organizację pracy
  • Jakie są wymagania w zakresie Food Defense i Food Fraud (Zafałszowania, oszustwa i autentyczności żywności)
  • Nauka jak przeprowadzać i dokumentować audity systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • Nauka jak opracowywać rzetelne i komunikatywne ustalenia oraz wnioski z auditu adekwatne do celów organizacji i wymagań normy
  • Poznanie jak stosować zasady obowiązujące auditora (postawa osobista, zasady etyczne)
  • Wykorzystać wiedzę z zakresu metod i technik auditowania systemów zarządzania.

Szkolenie skierowane do

✔️ Liderzy procesów, kierownicy
✔️ Członkowie zespołów HACCP
✔️ Audytorzy wewnętrzni i kandydaci na audytorów wewnętrznych
✔️ Osoby audytowaneee na zgodność wymagań ISO 22000 i FSSC 22000
 

Program

W czasie 2-dniowego warsztatu wcielisz się w rolę auditora wewnętrznego systemu bezpieczeństwa w firmie produkcyjnej. Dzięki rozbudowanemu studium przypadku w praktyce przetrenujesz jak przygotować, zrealizować i zaraportować audit wewnętrzny wg aktualnych wymagań FSSC 22000 5.1, ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1.

Szkolenie wewnętrzne można zrealziować wg programu dedykowanego i połączyć w wymagania z innymi normami obowiązującymi przedsiębiorstwo.

Szkolenie składa się z 11 sesji wykładowo-ćwiczeniowych wg akredytacji FSSC 22000:

Sesja 1 – Wprowadzenie
Sesja 2 – Wprowadzenie do ISO 22000:2018 i FSSC 22000 v5
Sesja 3 – Przegląd bezpieczeństwa żywności
Sesja 4 – ISO 22000 – audit wewnętrzny
Sesja 5 – cykl auditu, role, odpowiedzialność
Sesja 6 – Planowanie auditu
Sesja 6 – Planowanie auditu (cd)
Sesja 7 – Przeprowadzenie auditu
Sesja 8 – Identyfikacji I pisanie niezgodności oraz okazji do doskonalenia
Sesja 9 – Korekcje, akcje korekcyjne, przeglądy i przegląd zarządzania
Sesja 10 – Praktyka auditowania
Sesja 11 – Przegląd kursu

Warunki uczestnictwa

W celu ustalenia warunków i terminu należy skontaktować się z organizatorem:

Lloyd's Register:

Mailowo na training.pl@lrqa.com  telefonicznie +48 58 555 75 03 lub przez formularz na stronie Lloyd's Register https://www.lrqa.com/pl-pl/fssc-22000/szkolenia/ 

 

⏩Uwaga: szkolenie może odbyć się w wersji zamkniętej wg programu dedykowanego obejmującego ustalony program zawietajacy m.in odniesienia do innych norm lub branży klienta. 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.