Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 18.11.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania wg wymagań IFS for Food wydanie 6.1 oraz BRC Global Standard for Food Safety wydanie 8. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), osób chcących nabyć umiejętności oraz uprawnienia auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie audytowania systemu IFS oraz BRC.
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY SZKOLENIA DOSTĘPNE SĄ POD ADRESEM:https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/audytor-wewnetrzny-ifs-v-6-oraz-brc-v-8
Zapytaj organizatora o szczegóły