Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.03.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i uprawnień audytora wewnętrznego systemu HACCP wg ISO 22000:2005.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z systemem HACCP i pragnących zdobyć wiedzę i uprawnienia audytora wewnętrznego w zakresie tego systemu.
1. Akty prawne – zarys prawa żywnościowego dotyczącego bezpieczeństwa i jakości żywności
2. Systemy zapewnienia jakości w żywności
3. Typowe zagrożenia w sektorze spożywczym (biologiczne, fizyczne, chemiczne)
4. Schemat działania podczas tworzenia systemu HACCP
5. Korzyści i trudności wynikające z wdrożenia systemu. Przykłady najczęściej występujących nieprawidłowości.
6. Weryfikacja funkcjonowania systemu HACCP wg ISO 22000
7. Praktyczne zasady funkcjonowania sytemu HACCP (warsztaty)
8. Dyskusja, podsumowanie
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 16.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 14.03.2019 r.
Koszt szkolenia:
549 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
499 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły