Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 18.02.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej systemu HACCP, zasad GMP oraz GHP w branży spożywczej.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z bezpieczeństwem żywności, systemami jakości, a szczególnie do producentów żywności.
1. Akty prawne w sektorze spożywczym,
2. Systemy zapewniania jakości a HACCP,
3. Zasady GHP/GMP,
4. Zagrożenia w sektorze spożywczym (typy i źródła zagrożeń),
5. Schemat czynności przy tworzeniu i wdrażaniu HACCP,
6. Omówienie najczęściej spotykanych nieprawidłowości w wypełnianiu zapisów HACCP,
7. Weryfikacja funkcjonowania HACCP (audyty, badania laboratoryjne, badania konsumenckie, kontrole inspekcji).
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 16.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 07.02.2020 r.
Koszt szkolenia:
649 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
599 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły