Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BRCGS for Consumer Products wersja 4 - zrozumienie wymagań

Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Kurs ten pozwoli personelowi technicznemu, jakościowemu i operacyjnemu producentów i sprzedawców detalicznych na zrozumienie protokołu i wymagań BRC Global Standard for Consumer Products Issue 4 - w tym planowania auditu oraz wydarzeń w trakcie i po zakończeniu auditu.

Szkolenie skierowane do

Konsultanci / Audytorzy / osoby pracujące w obszarach związanych z jakością, osoby pracujące w firmach produkcyjnych i sieciach handlowych.

Program

Czego się nauczę?


Po zakończeniu kursu uczestnicy będą:

  • rozumieć wymagania standardu (zarówno Personal Care & Household, jak i General Merchandise) oraz protokołu audytowego (w tym aktywności przed i poaudytowe),
  • rozumieć wymagania w obszarze zakresu audytu i planowania audytu,
  • nabędą wiedzę w zakresie wdrożenia wymagań standardu (włączając wymagania fundamentalne i SOI)
  • rozumieć wymagania w zakresie postepowania z działaniami korygującymi, zamknięciem audytu, wystawieniem certyfikatu,
  • nabędą wiedzę w zakresie opcji audytowych (Foundation Level, Higher Level)
  • rozumieć wymagania w zakresie Compliance Program (monitorowanie jednostek certyfikujących przez BRC)


Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://www.bsigroup.com/pl-PL/BRCGS-Bezpieczenstwo-Zywnosci/BRC-szkolenia/brcgs-consumer-products-zrozumienie-wymagan/?utm_source=Referral&utm_medium=Schedule&utm_term=PL-szkolenia

 

Warunki uczestnictwa

Praktyczne doświadczenie branżowe

Zarejestruj się na szkolenie mailowo: szkolenia@bsigroup.com

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.