Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 23.10.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.
Szkolenie przeznaczone jest dla pracowników zajmujących się ubojem zwierząt, pracowników odpowiadających za dobrostan (animal welfare), firm zajmujących się transportem zwierząt,
a także do osób odpowiadających za jakość mięsa oraz wszystkich osób zainteresowanych zakresem i treścią Rozporządzenia Nr 1099/2009.
Szkolenie jest także cennym źródłem informacji dla osób odpowiedzialnych za wdrożenie rozwiązań w zakresie: infrastruktury i wyposażenia każdej rzeźni, standardowych procedur operacyjnych, kwalifikacji personelu zatrudnionego do obsługi i uboju zwierząt wymaganych rozporządzeniem.
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY DOSTĘPNE POD ADRESEM: https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/dobrostan-zwierzat-w-swietle-rozporzadzenia-rady-we-nr-1099-2010
Zapytaj organizatora o szczegóły