Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

eFORUM - Działania przemysłu spożywczego w ramach zrównoważonego rozwoju - Nagranie

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Światowy Dzień Żywności FAO w 2021 roku odbywa się 16 października. FoodFakty w ramach swojego wkładu w popularyzację celów zrównoważonego rozwoju przygotowały dedykowane wydarzenie dla branży spożywczej w Polsce. Włączamy się w obchody Światowego Dnia Żywności FAO i serdecznie zapraszamy do udziału oraz wysłuchania inspirujących prelekcji wybitnych specjalistów.

ŚWIATOWY DZIEŃ ŻYWNOŚCI - FAO 

Najnowsze osiągnięcia technologiczne i organizacyjne, trendy konsumenckie, dobre praktyki produkcyjne, bezpieczeństwo żywności, osiągniecia nauki, to i wiele innych tematów znajdzie swoje miejsce w trakcie prelekcji wybitnych polskich ekspertów.

Oprócz wyzwań technicznych, ten rok przyniósł kolejne setki zmian i nowych przepisów prawnych, których branża spożywcza powinna przestrzegać. Zapoznanie się z taką ilością przepisów to jedno, a ich interpretacja i prawidłowe stosowanie to drugie wyzwanie. Wyboru jednak nie ma i trzeba ich przestrzegać. Stąd nasza ponowna inicjatywa, by dostarczyć Państwu informacje skonsolidowane w syntetycznym ujęciu, szybkiej i wygodnej formie bezpośrednio od ekspertów w dziedzinie.

Wydarzenie skierowane do

 

PARTNERZY


 

Program

 Pobierz ulotkę

Wstęp  -  Cele i działania w agendzie FAO

Sprawozdanie z obchodów międzynarodowego dnia żywności, najważniejsze tezy

Janusz Olejnik - założyciel – CEO - FoodFakty

Blok 1 -  Działanie - Lepsza produkcja

Jakość i higiena produkcji kluczem do sukcesu

Konrad Kowalczyk - Sales Engineer Food Systems - Alfa Laval

Integracja strategiczna celów zrównoważonego rozwoju przez organizację

Monika Milej - Dyrektor Marketingu - Chr. Hansen

Innowacje wspierające zrównoważony rozwój

Marta Kutyna-Bakalarska - Dyrektor Działu Zarządzania Innowacjami, Grupa Maspex

Blok 2  -  Działanie - Lepsze środowisko

Opakowania przyszłości. Opakowania zgodne z trendem EKO

Maciej Gierszewski - Business Development Leader - Sealed Air

EIT Food - partnerstwo na rzecz innowacji w sektorze rolno-spożywczym

Iwona Kieda - Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie

Zmieniając oblicze akwakultury słodkowodnej: lekcje z Polski

dr hab. Daniel Żarski - Adiunkt w Instytucie Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie - Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie

Blok 3  -  Działanie – Lepsze odżywianie

Dieta roślinna - to znaczy jaka?

dr hab. Małgorzata GrembeckaKierownik Katedry i Zakładu Bromatologii Wydziału Farmaceutycznego  - Gdański Uniwersytet Medyczny

Blok 4  - Rozwiązania systemowe

Unijny kodeks postępowania w zakresie odpowiedzialnych praktyk dotyczących żywności

Marzena Chacińska - Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej GIJHARS - GIJHARS

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

Nagranie dostępne jedynie dla klientów Strefy Managera

Oferta Strefy Managera dostępna wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.