Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

eFORUM Monitoring środowiskowy i postęp w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Dzień 2

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Szanowni Państwo,

w Polsce brakuje oficjalnych przewodników i zaleceń dotyczących metod stosowania monitoringu środowiskowego jako narzędzia do zarządzania bezpieczeństwem żywności. Mimo niezwykłej efektywności, to podejście nie jest zawsze stosowane, a na pewno jego możliwości są nie w pełni wykorzystane.  

Dlatego uznaliśmy za w pełni zasadne przygotować dla Państwa kolejne wydarzenie merytoryczne i zaprosić kolejnych ekspertów w tej dziedzinie. 

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z programem i uczestnictwa.

Zapraszamy do rejestracji na eFORUM stanowiące ogromną porcję wiedzy, która mamy nadzieję przyczyni się do zmniejszenia ryzyka występowania zanieczyszczeń mikrobiologicznych oraz innych zanieczyszczeń krzyżowych, w tym alergennych.

 

ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO OBEJRZENIA WEBINARIUM PARTNERA STRATEGICZNEGO

Monitoring środowiskowy – rozwiązania IDEXX: testy diagnostyczne i system detekcji mikrobiologicznej TECTA

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, którzy na każdym etapie łańcucha a szczególnie w przetwórstwie, mają bezpośredni lub pośredni wpływ na bezpieczeństwo żywności.

Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany do profesjonalistów z obszaru:

  • zarządzania obszarem bezpieczeństwa żywnosci
  • produkcji i technologii
  • zarządzania jakością
  • marketingu i komunikacji
  • zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów

PARTNERZY i ZAPROSZENI EKSPERCI


 

Program

POWITANIE i WSTĘP - Janusz Olejnik - FoodFakty - godz. 11:00

Monitoring powietrza - czy to takie proste?

dr hab. inż. Wioletta Przystaś, prof. PŚ, Politechnika Śląska

11:10

Niewykorzystywane szanse i pułapki monitoringu środowiskowego, spojrzenie praktyka

Remigiusz Pomykała, ekspert

11:25

Blok I - Główne zagrożenia objęte monitoringiem

Listeria

Główne źródła występowania Listeria monocytogenes w świetle najnowszych doniesień

Barbara Krupska, Intertek 

11:40

Prognozowanie ryzyka - nowoczesne metody badań i wnioskowania

Krzysztof Knop, BioMerieux

11:55

Blok II - Infrastruktura i zakażenia krzyżowe

Posadzka czysta mikrobiologicznie w zakładzie przetwórstwa spożywczego

Piotr Jakóbczak, Flowcrete

12:10

System detekcji mikrobiologicznej TECTA: uniwersalna, szybka, zautomatyzowana i zatwierdzona analiza mikrobiologiczna

Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories

Patrick Wolfe, TECTA / IDEXX

12:25 

Patogeny czy organizmy wskaźnikowe - co badać i jak interpretować wyniki

dr hab. inż. Agnieszka Nowak, prof. PŁ, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii

12:40

Sesja Q&A

13:00

 

Broszura z programem eFORUM Moninitoring środowiskowy

POBIERZ

Zapisz się także na Dzień 1 eFORUM

 

 

Warunki uczestnictwa

Nagranie dostępne jedynie dla klientów Strefy Managera.

Oferta Strefy Managera dostępna wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.